Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Van onderhoud tot totaalprojecten

De Baere Installations, ons installatiebedrijf, neemt onderhoudsbeurten, herstellingen, vervangingen van installaties tot totaalprojecten voor zijn rekening.
Ventilatie, airco’s, warmtepompen, condenserende ketels, …

Om een goede werking en een lange levensduur te garanderen is een onderhoud op regelmatige basis nodig. Een onderhoud bij ons kan via een onderhoudscontract of na een eenvoudig contactmoment via mail of telefoon. De onderhoudsbeurt wordt steeds uitgevoerd op een voorafgaand afgesproken tijdstip uitgevoerd.

Vanuit de Vlaamse Overheid is het onderhoud van uw centrale verwarming (o.a. CV-ketel) verplicht. (Besluit van de Vlaamse Regering van 8 december 2006) Verwarmingsinstallaties (aardgas, butaan, propaan) moeten tweejaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Installaties op stookolie en vaste brandstof (hout, pellets, steenkool) moeten jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Bij De Baere Installations wordt uw onderhoudsbeurt uitgevoerd door een erkend technicus. Van elk onderhoud krijgt U een reinigings- en verbrandingsattest zoals wettelijk voorzien.

Als uw toestel niet meer werkt naar behoren of U krijgt niet meer het gewenste comfort doen wij graag uw herstellingen of vervangingen.
Naast interveniëren in bestaande gebouwen, zijn wij ook paraat in nieuwbouwprojecten. We staan U bij met begrijpbaar advies op maat. We kijken hoe we uw wensen en dromen kunnen realiseren.

> Terug